Her på denne side har jeg en beskrivelse med personlige og professionelle erfaringer.

 

Mit navn er Ronny Thiesen, bor på Bornholm...

 

Jeg er oprindelig uddannet som Industri pølsemager, efter 10 års skolegang, men efterhånden som tiden gik, blev jeg mere og mere interesseret i EDB, gennem mit arbejde på det lokale slagteri, kom jeg ind i administrationen, hvor tiden blev fyldt mere op med EDB opgaver, hvor det til sidst var support for brugerne, sørge for at AS400 kørte, så produktionen ikke gik ned på grund af elektronikken ikke kunne følge med.

 

For tiden er jeg i arbejde på Østkraft Net A/S (Øens Lokale Elforsyning), hvor jeg nu er blevet fastansat som IT medarbejder.

 

Ind i mellem det daglige, supporterer jeg også mine kollegier i Microsoft Office, når der er behov for det, så de kan lære af mine erfaringer.

Min stor interesse er i dag Netværk, da jeg synes det er spændende at få tingende til at kommunikere sammen og de aspekter der følger med i form af problem/opgaveløsning.

 

Sikkerhed er frem for alt mit motto og kvalitet til tiden, da det i sidste ende falder tilbage på en selv, hvis der er sket noget uforudset, så det er vigtig med denne holdning.

 

Min karriere er 27 år i produktions leddet, som har spændt lige fra lønmodtager til arbejdsleder i forskellige brancher, f. eks. Plast Industri, Emballage og voksen undervisning på dagskole, dog mest inden for Slagteri.

 

De sidste 6 - 7 år alt inden for IT, hvor Linux er på fremadgående, så skal dette også prøves, denne hjemmeside ligger for tiden på en SME Server 6.0.1.01, men der findes i dag så mange forskellige gratis programmer at de skal afprøves i hver tilfælde de mest kendte så som Mandrake, Red Hat, Apache og Gentoo med flere.

 

[Skriv til mig]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Min profil